Kuulumiset 2016


10.5.2016

Ensimmäinen pentue siirtyy loppuvuodelle 2016 henkilökohtaisten esteiden vuoksi. Kiitos kaikille tähän mennessä pennusta kiinnostuneille. Ottakaa uudelleen yhteyttä loppuvuonna, mikäli pentu on vielä ajankohtainen!

26.1.2016

Kävin viikonloppuna Satakunnan Kennelpiirin järjestämän kehätoimitsijakurssin hyväksytysti läpi, jee! Viiden harjoituskerran jälkeen olen virallinen SKL:n kehätoimitsija. Ja Cocon pentueesta kiinnostuneille - juoksut EIVÄT ole vieläkään alkaneet. ;)

19.1.2016

Jälleen on vuosi vaihtunut uuteen ja pian ollaan jo helmikuun puolella. Cocon juoksut eivät ole vielä alkaneet, joten niitä yhä odotellessa. Pentukyselyjä tulee tällä hetkellä suhteellisen paljon sähköpostiini, joten sähköposteihin vastaaminen saattaa hieman kestää! Haluan lukea jokaisen ajatuksella ja vastailla niihin rauhassa, kun projekti on muutenkin niin aluillaan. Pentuja en varaa kenellekään etukäteen, sillä tässä "projektissa" on vielä niin monta muuttuvaa tekijää... :)

Päivittelin kotisivujen ulkoasua, yritin saada pudotusvalikon toimimaan, mutta korjauksia en tehnyt vielä englanninkieliselle puolelle kotisivujani. Tarkoituksena oli saada tuo menu keskelle, mutta enpäs onnistunutkaan...